Általános szerződési feltételek

A honlapon található képek nagymértékben hasonlítanak a kész ételeinkre, de azok nem minden esetben pontosan ugyan olyanok. Kérem tekintsék a képeket illusztrációnak!

1. Szolgáltatások

A Rockfood83 weboldala az ételrendeléshez szolgál, és kizárólag az étel szállítására vonatkozó információkat és szolgáltatásokat kínálja. A weboldalunkon keresztül leadott rendelések utánvéttel fizethetők.

2. Felhasználói fiók

Lehetőséget biztosítunk a Google bejelentkezésre. Az ilyen módon létrehozott felhasználói fiókokért kizárólag Ön felel. Az Ön által nyújtott felhasználói adatokért és a fiók biztonságáért Ön a felelős.

3. Adatvédelem

Az adatvédelmi irányelveinket Adatvédelmi Irányelvekben foglaltuk össze. Kérjük, olvassa el azokat a részletekért arról, hogy hogyan gyűjtjük, tároljuk és használjuk az Ön személyes adatait.

4. Szállítási és fizetési feltételek

4.1. A Szolgáltató a megrendelt termékeket díjazás ellenében házhoz szállítja. 4.2. Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat legkésőbb az átvételkor kiegyenlíti. 4.2. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő.

  • - Kártyával fizet átvételkor
  • - SZÉP kártyával fizet átvételkor
  • - Készpénzzel fizet átvételkor

5. Felelősség

A Rockfood83 mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalán található információk és szolgáltatások pontosak és naprakészek legyenek. Azonban nem vállalunk felelősséget semmilyen károsodásért vagy veszteségért, amely az oldalunkon található információk vagy szolgáltatások felhasználásából ered.

6. Módosítások

A Rockfood83 fenntartja a jogot, hogy időről időre módosítsa ezen Általános Szerződési Feltételek tartalmát. Az ilyen módosítások azonnal hatályba lépnek azok közzétételét követően az oldalon.

Alkohol teremékeket csak 18 év feletti vevőinknek szolgálunk/szállítunk ki. Az életkor ellenőrzését a cég diszpécserei és futárai végezhetik. Amennyiben a Megrendelő az életkorát igazolni nem tudja, vagy nem kívánja, úgy a munkatársunk az alkohol termék átadását megtagadhatja.

Amennyiben a Megrendelő a vételárat a kiszállított termék után nem fizeti meg, illetve az általa megadott elérhetőségen ténylegesen nem érhető el, valamint ha több alkalommal a Szolgáltatónak kárt okozva tévesen adja le a megrendeléseket vagy egyéb, a vendég magatartásával kapcsolatos bárminemű ok miatt, amit a Szolgáltató dönt el, akkor a Szolgáltató jogosult a Megrendelő regisztrációját törölni, illetve jogosult a megrendelés teljesítését megtagadni.

Az egyértelműen hamis adatokkal regisztrált Megrendelőket a Szolgáltató jogosult az adatbázisából törölni.

Az akciókkal és hirdetményekkel kapcsolatos és az abban foglalt ajánlatok változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja.

7. Reklamáció

7.1 Reklamációs joggal minden olyan fogyasztónk élhet, aki 24 órán belül igénybevette a Rockfood83 szolgáltatásait. A reklamáció kizárólag írásban fogadunk el az rockfood83@gmail.com email címre. A rendelés felvételi vonalakon nem áll módunkban reklamációt felvenni, vagy kezelni. A megadott időn kívül beérkező panaszokat cégünk nem köteles kivizsgálni

8. Záró rendelkezések

8.1 A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján peren kívül rendezzék. Amennyiben a peren kívüli egyeztetések, tárgyalások nem lehetségesek, vagy azok ésszerű időn belül nem vezetnek eredményre, a Felek a jogvita rendezésére, értékhatártól függően kikötik a Szolgáltató mindenkori székhelye szerint illetékes helyi, illetve megyei bíróság kizárólagos illetékességét.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Rockfood83
  • 8500, Pápa Celli út 65.
  • +36-70-363-4034
  • rockfood83@gmail.com